8 fets interessants sobre la Barcelona Yoga Conference (que potser no sabies)

10353516_792365850803000_267935213742913912_o

Estàs planejant anar a la Barcelona Yoga Conference aquest mes de juliol? Aquí compartim un resum de coses útils i interessants sobre l’esdeveniment:

  1. una família de organitzadors: la conferència és la iniciativa i està organitzada per una família i estrets col•laboradors que hi posen cor i ànima per assegurar-se que tots els elements de l’esdeveniment s’uneixin amb harmonia.
  2. un equip de karma ioginis/ioguis: l’esdeveniment obre l’espai per a un equip de Karma ioguis que participen com a voluntaris en una varietat d’activitats relacionades amb la jornada des de la preparació de les sales a l’atenció especial a professors i participants.
  3. el lloc: té lloc a l’escola i monestir “Sagrat Cor”, a la part alta de la ciutat de Barcelona, ben comunicada amb transport públic (FGC). Pots trobar més informació detallada sobre transport i direccions per arribar, a la web oficial.
  4. estils de ioga i activitats: durant els cinc dies de la conferència, hi trobareu una gran varietat d’activitats relacionades amb la pràctica del ioga i amb el benestar. Més de 50 mestres de renom internacional i facilitadors participen en les activitats de la Conferència: des de Kirtans, Meditacions guiades, pràctica de assanes, tallers terapèutics i molt, molt més. Per a totes les opcions i combinacions, consulta el programa oficial.
  5. beques: més de 100 mitges beques i beques completes s’ofereixen als sol·licitants que necessitin suport financer. Per sol·licitar-les pots trobar més informació aquí.
  6. esdeveniments gratuïts: aquestes tenen lloc durant les tres jornades principals de la Conferencia (divendres 03, dissabte 4 i diumenge 05) i es distribueixen al llarg del dia, incloent-hi molts tipus i estils de la pràctica. Vegeu les seccions verds del programa per a més detalls.
  7. clima al Juliol : Juliol és un gran mes per a visitar Barcelona. El clima és perfecte! La temperatura mitjana ronda els 23 °C. Durant el dia, les temperatures podrien augmentar fins a 27° C, però no gaire més. Perfecte per a una immersió al mar, abans o després d’un dia ple d’activitats a la Conferència
  8. els stands (village): gran creativitat es concentra en el cor de l’esdeveniment, trobareu més de 40 estands que ofereixen productes relacionats amb el ioga i el benestar, des de roba, olis essencials, accessoris, etc, així com una gran selecció de les opcions més delicioses i saludables de menjar vegà/vegetarià a Barcelona. Més informació sobre els stands aquí.

collage.village

Aquest esdeveniment és una gran oportunitat per submergir-se en el ioga i gaudir-ne compartint amb més de 600 participants de més de cinc continents en una ciutat meravellosa, amb un excel·lent clima i les millors opcions d’alimentació. Així que si encara estàs indecís, no ho dubtis i aprofita les entrades reduïdes fins al 10 de març!

Tot l’esforç i amor invertit en aquesta conferència brillaran durant tota la setmana!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s