ΚΑΘΟΔΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΟΓΚΑ ΤΗΣ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗΣ

531865_531445853561669_430838287_n

Περιμένω αυτή τη στιγμή από τον Νοέμβριο όπου άρχισα να γράφω στο μπλογκ και τώρα είμαι μόνο μερικά εικοσιτετράωρα μακριά… πραγματικά ο χρόνος περνάει χωρίς να το καταλάβεις και αύριο θα είμαι στην όμορφη Βαρκελώνη! Βρισκόμενη στη Πορτογαλία όπου δουλεύω με γιόγκα και τάι μασάζ χαίρομαι τόσο πολύ που θα ξαναβρεθώ με τη γιόγκικη οικογένεια και θα έχω την ευκαιρία για ένα τόσο αναζωογονητικό και θεραπευτικό διάλειμμα!
Ανυπομονώ να δω αγαπημένους φίλους και να εξασκηθούμε παρέα, να εμπνευστώ από σπουδαίους δασκάλους και να μοιραστώ όμορφες στιγμές με όλους εσάς. Καθώς επίσης να φέρω αυτό το όμορφο κλίμα πίσω στη Πορτογαλία και να το μεταφέρω στους μαθητές μου και όχι μόνο!
Προσωπικά θα ξεκινήσω από το pre conference με  thai massage από τον Κrishnataki και θεραπευτική γιογκα βασισμένη στην αναπνοή από τον Lesslie Kaminoff.
Και πάει λέγοντας…
Διαφορετικά στυλ γιόγκα καθημερινά, κιρτάν και γιόγκα της αφοσίωσης, σταντ με υπέροχο χορτοφαγικό φαγητό, μασάζ στην θεραπευτική περιοχή του συνεδρίου και μην ξεχνάτε Krishna Das το Σάββατο!
Θα χαρώ να σας γνωρίσω από κοντά και να τραγουδήσουμε παρέα…
Om mani padme ommmmmmmm

Αγάπη σε όλους

Φωτεινή

http://www.barcelonayogaconference.cat/index.php/en/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s