Κιρτάν στο BYC

Κιρτάν στα σανσκριτικά σημαίνει «έπαινος, εγκώμιο» και είναι ένα κάλεσμα εξύμνησης που πραγματοποιείται στις λατρευτικές μπάκτι παραδόσεις της Ινδίας. Το κιρτάν περιλαμβάνει ψαλμούς ή μάντρα με όργανα όπως το αρμόνιο, τάμπλα, το δικέφαλο mrdanga ή pakawaj τύμπανο και κύμβαλα. Η ισχυρή θεραπευτική και μετασχηματιστική ενέργεια από αυτά τα αρχαία άσματα μπορεί να μας βοηθήσει να επανασυνδεθούμε με το Αιώνιο Oν που βρίσκεται μέσα σε όλους μας. Όλα τα μάντρα, μελωδίες και τα όργανα του κιρτάν έχουν σχεδιαστεί για να μας οδηγήσουν προς αυτή την διαλογιστική κατάσταση.
Το κιρτάν είναι ένας τρόπος να εκφράσουμε την αγάπη και την αφοσίωση μας στο Θεό, να ανοίξουμε και να θεραπεύσουμε τις καρδιές μας.
Στο Συνέδριο Γιόγκα της Βαρκελώνης θα μοιραστούμε πολλές στιγμές κιρτάν.
Θα υπάρχουν καθημερινά  κιρτάν ανοικτά σε όλους από καλλιτέχνες όπως ο David Lurey, Danny Paradise & Marcus Felsner, Spring Groove, Carme Nalini, The Love Keys και φυσικά η κύρια συναυλία με τον Krishna Das στις 6 Ιουλίου!

Εδώ μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για τη συμμετοχή του Krishna Das στο BYC και να αγοράσετε τα εισιτήρια σας για τη συναυλία … http://www.barcelonayogaconference.cat/index.php/en/main-conference
Κλείνοντας  με ένα δείγμα του τι θα βιώσουμε στο BYC…

Αγάπη και Ειρήνη! ΟΜ

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s